جهت ورود به تالار گفتمان سایت کلیک کنید


کاهش وابستگی ایران به اینترنت

معاون بهره برداری شرکت ارتباطات و زیرساخت ایران گفت: استفاده از شبکه اینترنتی گیت وی بین المللی در کشور در دولت یازدهم 26 درصد کمتر شد.

کاهش وابستگی ایران به اینترنت
حسن کریمی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری خراسان شمالی که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بجنورد برگزار شد اظهار کرد: با کاهش ظرفیت ترافیک شبکه اینترنتی گیت وی بین المللی از سوی کاربران داخلی نگرانی ها در مورد امنیت اطلاعاتی داخلی و ایجاد شبکه ملی اینترنت نیز به سرعت در حال اجراست.
وی اضافه کرد: تا قبل از دولت تدبیر و امید سهم ترافیک داخلی از کل ترافیک موجود کشور حدود 10 درصد بود که امروز با توسعه زیرساخت ها سهم ترافیک داخلی به 40 درصد رشد یافته و همین میزان نیز از ترافیک بین المللی کاسته شد.


این مسوول در شرکت زیرساخت خاطرنشان کرد: در بخش شبکه انتقال نیز در دولت یازدهم به نسبت دولت گذشته 2.6 برابر رشد داشتیم و از 500 هزار ای وان (E1) به یک میلیون 300 هزار ای وان افزایش یافت.
کریمی افزود: همچنین در پورت دسترسی به شبکه ای پی ip نیز از 700 گیگابیت به دو هزار و 400 گیگابیت حدود 3.4 برابر رشد کرد.
به گفته وی پهنای باند اینترنتی نیز در سطح کشور تا قبل از دولت یازدهم 72 گیگابیت بوده که هم اکنون این ظرفیت به 277 گیگابیت رسیده است.
معاون بهره برداری شرکت توسعه و زیرساخت ایران گفت: در حوزه نصب فیبرنوری نیز در دولت یازدهم اقدام های خوبی انجام شده به طوری از 51 هزار و 500 کیلومتر فییرنوری نصب شده در دولت گذشته به 56 هزار کیلومتر در دولت یازدهم رسید.
کریمی پیش بینی کرد با نصب فیبرنوری در سطح کشور تا پایان دولت یازدهم به 69 هزار کیلومتر برسد.
معاون شرکت زیرساخت ایران در مورد تامین زیرساخت های مخابراتی در خراسان شمالی گفت: در این استان نیز کارهای خوبی انجام شده و به میانگین کشوری نزدیک شده و بخش زیادی از مشکلات این منطقه از کشور در حوزه زیرساخت در حال رفع شدن است.
رییس مجمع نمایندگان خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: این استان به دلیل عقب ماندگی های ناشی از قبل از تشکیل استان در حوزه زیرساخت مخابراتی با کمبودهای زیادی مواجه بوده که نیاز به کمک دولتی دارد.
هادی قوامی اظهار کرد: پیشنهاد استان به وزارت ارتباطات و فناوری برای تامین زیرساخت های مخابراتی و رساندن آن به میانگین کشور هزینه کرد 50 درصد از درآمدهای این حوزه در بخش توسعه زیرساخت از سوی شرکت های فعال است.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن دولت نیز باید در این بخش برای رسیدن زیرساخت های استان خراسان شمالی به حد میانگین کشوری به این شرکت ها کمک کند.

منبع:ایرنا

جهت تبادل گفتگو و حل مشکلات در باره این موضوع , کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *